ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο… όριο ο Τάτος! Η (μέχρι στιγμής) σχέση του Άρη με τη διαιτησία…

Στο Σιδηρόκαστρο, ο διαιτητής Σημαιάκης, «κιτρίνισε» στο 69΄ τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος συμπλήρωσε τις τρεις κίτρινες κάρτες και μέχρι στιγμής, είναι ο μοναδικός παίκτης των «κιτρινόμαυρων», που βρίσκεται -πλέον- στο «όριο» της τιμωρίας.  

21, σε 9 ματς…

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής, 21 κίτρινες κάρτες σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος. Με μέσο όρο 2,3 κάρτες ανά ματς, έχουν τον καλύτερο συντελεστή της κατηγορίας. Φυσικά, κανείς παίκτης του Άρη δεν έχει αποβληθεί, ούτε καν κινδυνέψει, καθώς οι κινήσεις των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου, στον αγωνιστικό χώρο είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Εντύπωση, προκαλεί το γεγονός, πως ο Ραούλ Μπράβο, παρότι έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί καμία κίτρινη κάρτα, δείγμα του ότι ο 34χρονος αμυντικός παίζει κυρίως με την εμπειρία του!

«Ξέφυγε» στη Χρυσούπολη

Κόντρα στον Νέστο στη Χρυσούπολη, στο περιθώριο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι «κιτρινόμαυροι» δέχθηκαν και τις περισσότερες κίτρινες κάρτες. Ο λοχίας στο επάγγελμα, Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ένωση Πιερίας, υπερέβαλε εαυτόν και αυστηρότητας, καθώς «κιτρίνισε» πέντε παίκτες του Άρη! Σε ένα ματς, το οποίο είχε αν μη τι άλλο πολύ ένταση από το ξεκίνημά του, με διακοπές, καθυστερήσεις και πολλά νεύρα από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Στο μπλοκάκι , γράφτηκαν εκείνη την ημέρα οι Γκαέλ Ν΄Λουντούλου, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Τάτος και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Πασχάλης Μελισσάς και Δημήτρης Σαμαράς.

To Top