ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο όριο των καρτών ο Σούντγκρεν…

Στο όριο των καρτών βρίσκεται ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος απόψε κόντρα στη Μόλντε οφείλει να είναι προσεκτικός για να μη τιμωρηθεί με κίτρινη από τον διαιτητή του αγώνα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με την ΑΕΛ Λεμεσού εννέα παίκτες του Άρη είδαν την κίτρινη κάρτα, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να την έχει αντικρίσει δύο φορές.

Ο Σουηδός αμυντικός είναι και ο μοναδικός παίκτης του Άρη που κινδυνεύει άμεσα, καθώς με μία ακόμα θα κληθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, δηλαδή θα απουσιάσει από τον αμέσως επόμενο αγώνα (το δεύτερο ματς στη Θεσσαλονίκη με τη Μόλντε), σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA για τα προκριματικά.

Οπότε οφείλει να είναι προσεκτικός απέναντι στη νορβηγική ομάδα, ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν πως ο Μαουρίτσιο Μαριάνι θα διευθύνει απόψε το δεύτερο ευρωπαϊκό του παιχνίδι στην καριέρα μετά το Μακάμπι Χάιφα-Στρασμπούργκ (2-1), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου έδειξε μόλις μία κίτρινη κάρτα. Συνολικά στην καριέρα του, πάντως, ο Ιταλός δείχνει σχεδόν 5 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι.

To Top