Στο 1-1 οι γυναίκες του Άρη κόντρα στη Δόξα – Έχασαν την ευκαιρία για την ανατροπή

Στο 1-1 έμεινε η ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών του Άρη απέναντι στη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής.

Οι κίτρινες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ της Μπαντή στο 10′, κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσουν με την Τζόρτζεβιτς, όταν μετά από ωραία ενέργεια της Σαΐχ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στην μεσοεπιθετικό του Άρη και με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχες ήταν οι κυρίαρχες στον αγώνα, χάνοντας την τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή στο 79′ όταν η Μαλισιώρα αστόχησε σε πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα η Κοκοβιάδου από την τερματοφύλακα της Δόξα, Γαβριηλίδου.

Παρόλα αυτά οι αθλήτριες του Άρη δεν το έβαλαν κάτω. Πίεσαν, προσπάθησαν για το γκολ, είχαν ακόμα δύο – τρεις καλές στιγμές, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Μοιραία έμειναν στο 1-1, χάνοντας έδαφος για την 1η θέση.

Άρης: Βήκα, Προξένου (89’ Παναγιωτίδου), Αναστασιάδου, Πεκλεκούδα, Γεωργαλά (80’ Γάτσιου), Τζόρτζεβιτς, Μαλισιώρα, Σαΐχ (89’ Μοσχίδου), Θεοδωράκη, Κοκοβιάδου, Σαββίδου (89’ Αντωνιάδου).

Δόξα 2016: Γαβριηλίδου, Σωμάδη, Ζήση, Εξουζίδου, Πεμπέ, Κοτσάκη, Τουρατζόγλου, Μπαντή, Τζιντζόγλου, Πουλιούδη Ελπίδα, Μπιζεριανίδου.

To Top