Στο «+7» ξέφυγε ο Ατρόμητος

Πλεονέκτημα 7 βαθμών έναντι του Άρη απέκτησε ο Ατρόμητος, μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Δόξας Δράμας. Αντίθετα, ο ΟΦΗ έχασε κι άλλο έδαφος στην κούρσα για τα πλέι οφ, αφού ηττήθηκε 0-1 από τον Πανιώνιο, στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ατρόμητος πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του κερδίζοντας τη Δόξα με 2-0 (65′ Μπρίτο, 74′ Μήτρογλου) και έφτασε τους 40 βαθμούς, επτά περισσότερους από τον Άρη, έναντι του οποίου υπερισχύει και σε ενδεχόμενη τελική ισοβαθμία. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει από 23 αγώνες, αφού οι «κίτρινοι» θα παίξουν αύριο στον Πειραιά, αλλά οι Περιστεριώτες έχουν να δώσουν τον εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα, την ερχόμενη Τετάρτη (14/03) στο Καυτανζόγλειο.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ υπέστη στο «Γεντί Κουλέ» εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 0-1, με τον Ζακ Πιέρ να σημειώνει το μοναδικό τέρμα στο 84′. Έτσι οι Κρητικοί, που είχαν δοκάρι με τον Ζόρντι Λόπεθ στο 28′, παρέμειναν ισόβαθμοι με τον Άρη, στους 33 βαθμούς, βλέποντας την πεντάδα των πλέι οφ να ξεμακραίνει πάρα πολύ.

Ο ΟΦΗ θα είναι και ο αντίπαλος των «κίτρινων» την επόμενη αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο (17/03) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top