Στο “Ataturk Stadium” της Κωνσταντινούπολης o τελικός του 2020 στο Τσάμπιονς λιγκ

Στο γήπεδο που η Λίβερπουλ είχε πάρει το Τσάμπιονς λιγκ το 2005 απέναντι στη Μίλαν, στο “Ataturk Stadium”, θα διεξαχθεί ο τελικός του 2020, όπως αποφάσισε η UEFA.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο “Ataturk Olympic Stadium” θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League το 2020, όπως αποφάσισε η UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι 15 χρόνια μετά τον τελικό έπος της Λίβερπουλ με τη Μίλαν που κρίθηκε στα πέναλτι έπειτα από επική ανατροπή των “κόκκινων” (από 0-3 σε 3-3), το τρόπαιο θα κριθεί και πάλι στην Πόλη, ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος.

Θυμίζουμε πως φέτος ο τελικός γίνεται στο “Olympiyskiy” του Κίέβου και του χρόνου στο “Metropolitano” της Μαδρίτης. Όσο για τον τελικό του Super Cup Ευρώπης της σεζόν 2018-19, αυτός θα διεξαχθεί επί πορτογαλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο “Estádio do Dragão” του Οπόρτο.

Επίσης, ο τελικός του γυναικείου Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, θα γίνει στην “Austria Arena” της Βιέννης, όπως αποφάσισε η UEFA.

Η UEFA αποφάσισε πως ο τελικός του Europa League το 2020 θα γίνει στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην “Arena Gdańsk”, εκεί που είχε παίξει η Εθνική με την Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2012.

Ένα πανέμορφο γήπεδο, εκεί μάλιστα που η Εθνική μας είχε αγωνιστεί στον προημιτελικό με τη Γερμανία για το Euro 2012 (ήττα με 4-2), την περίοδο που μόλις είχε φτιαχτεί το γήπεδο και περιμετρικά γίνονταν ακόμη έργα.

Επίσης, στο γήπεδο αυτό είχε παίξει φιλικό η “γαλανόλευκη” με την Πολωνία (0-0) λίγες ημέρες μετά το δεύτερο φιάσκο με τα Νησιά Φερόε στα προκριματικά του Euro 2016.

Να ειπωθεί πως του χρόνου ο τελικός θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Όσο για τον τελικό του Super Cup Ευρώπης της σεζόν 2018-19, αυτός θα διεξαχθεί επί πορτογαλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο “Estádio do Dragão” του Οπόρτο.

To Top