ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Summer Goalkeeper Camp πρώην τερματοφύλακας του Άρη

Μία ακόμα σπουδαία συμμετοχή στο «Summer Goalkeeper Camp» της ακαδημίας “4Goalkeepers” αποφασίστηκε αυτές τις μέρες και ο λόγος γίνεται για τον πρώην τερματοφύλακα του Άρη, Χρυσόστομο Ιακωβίδη!

Ο νεαρός γκολκίπερ, που προσφάτως αποφάσισε να συνδυάσει τις σπουδές του με το ποδόσφαιρο και να μεταβεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα λάβει έτσι μέρος στο καμπ, που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το διάστημα 25 Ιουνίου-3 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr:

«Το καμπ διεξάγει ουσιαστικά ο προπονητής και ιδρυτής της ακαδημίας “4Goalkeepers” αλλά και προπονητής τερματοφυλάκων του Κισσαμικού, Γιώργος Μπερνεάνου.

Η σχετική ενημέρωση από τους υπευθύνους του καμπ έχει ως εξής:

Ανάμεσα στους επαγγελματίες προπονητές και τερματοφύλακες που θα περάσουν από το Summer Goalkeeper Camp της ακαδημίας 4Goalkeepers, ξεχωρίζει το όνομα του Χρυσόστομου Ιακωβίδη. Ο τερματοφύλακας του Άρη Θεσσαλονίκης αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ανόδου από τις ακαδημίες ανάπτυξης στο επαγγελματικό αγωνιστικό επίπεδο και ακόμα παραπέρα.

Άριστος μαθητής και ταυτόχρονα αθλητής με προσήλωση και φιλοδοξία ξεκίνησε από 6 χρονών στις ακαδημίες της Θεσσαλονίκης για να φτάσει στην Εθνική Νέων και από εκεί στην ανδρική ομάδα του Άρη. Λίγο πριν φύγει στην Αμερική, για να σπουδάσει με υποτροφία αγωνιζόμενος ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του πανεπιστημίου Quinnipiac Νέας Υόρκης, θα περάσει από τα Χανιά (25 Ιουνίου με 3 Ιουλίου) για να μιλήσει με αθλητές και γονείς στο Summer Goalkeeper Camp.

«Μας ενδιαφέρει να δουν τα παιδιά ότι τα όνειρα, με σωστή δουλειά και σταθερή προσπάθεια, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο προπονητής και ιδρυτής της ακαδημίας 4Goalkeepers Γιώργος Μπερνεάνου, που τονίζει: «Κανένας στόχος δεν είναι άπιαστος και η φιλοδοξία αποτελεί απαραίτητο στοιχείο του ολοκληρωμένου αθλητή.

Σας περιμένουμε όλους στο Summer Goalkeepers Camp για να δουλέψουμε, να παραδειγματίσουμε και να ξεκινήσουμε προς ψηλούς στόχους. Άλλος ένας λόγος να είμαστε παρόντες στο Summer Goalkeeper Camp θα είναι να γνωρίσουμε αθλητές σαν τον Ιακωβίδη, που αποτελούν φωτεινά παραδείγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου»».

summer goalkeeper camp

To Top