Στράτος: “Υπήρξε νοικοκύρεμα αυτά τα δυο χρόνια, θα είμαι δίπλα στον Μπαταγιάννη”

Λίγη ώρα μετά τις αρχαιρεσίες στην Σούπερ λίγκα ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Στράτος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στα δυο χρόνια της προεδρίας του στον συνεταιρισμό και υποστήριξε ότι έγινε νοικοκύρεμα και πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχει πιο δημιουργικό μέλλον.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Στράτος επίσης ευχαρίστησε άπαντες όσους ήταν στο πλευρό του αυτά τα δυο χρόνια και τόνισε πως θα είναι δίπλα στο πλευρό του νέου προέδρους της λίγκας, κ. Μπαταγιάννη για ότι χρειαστεί.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

“Ολοκληρώνω σήμερα τη θητεία μου. Είναι αυτονόητο ότι η απόφασή μου ήταν κοινή με την ομάδα που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, την Ξάνθη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη με τα οποία συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια της θητείας μου, πέραν των εντάσεων και των διαφωνιών που είχαμε αυτό το διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Χρήστο Πανόπουλο, το όραμα και το σχεδιασμό του οποίου για το Συνεταιρισμό μας προσπάθησα να υπηρετήσω.

Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του συνεταιρισμού για την προσφορά τους στην κοινή μας προσπάθεια. Η εμπειρία της συνεργασίας μου με το Βασίλη Γκαγκάτση, μου επιτρέπει να σας καταθέσω ότι η απόφαση του για την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αποδείχτηκε σωστή.

Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς και το νοικοκύρεμα που έγινε αυτά  τα δύο χρόνια, θα επιτρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει πιο δημιουργικό μέλλον.

Εύχομαι στο νέο πρόεδρο Βαγγέλη Μπαταγιάννη τις θερμότερες ευχές και είμαι στη διάθεση του όποτε το θελήσει. Εύχομαι τα καλύτερα και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ιδιαιτέρως αυτούς που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που προσπάθησα να υπηρετήσω”.

To Top