Χωρίς κατηγορία

Στραβοπάτημα (1-1) της Εθνικής με την Γεωργία (videos)

Η Ελλάδα… έσβησε το καλό αποτέλεσμα της Ισπανίας, αφού δεν κατάφερε να επικρατήσει της Γεωργίας στην Τούμπα (1-1). Το αυτογκόλ-δώρο του Κακαμπάτζε το χαρήκαμε κάτι περισσότερο από 2′ αφού ο εκπληκτικός Κβαρατσκέλια… υπέγραψε την ισοπαλία.

Η εθνική ομάδα επέστρεψε, για επίσημο παιχνίδι προκριματικής φάσης, ύστερα από 46 χρόνια στην Τούμπα. H χαμένη στο χρόνο παρουσία της καταγράφηκε το 1975 όταν αντιμετώπισε και επικράτησε άνετα με 4-0 της Μάλτας. Όμως, άλλο το τότε κι άλλο το σήμερα…

H Εθνική μπήκε σε θέση οδηγού στον αγώνα με τη Γεωργία χάρη σε αυτογκόλ του Κακαμπάτζε. Συγκεκριμένα, στο 76ο λεπτό, ο Δημήτρης Λημνιός έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά και ο αμυντικός της Γεωργίας έβαλε πολύ άσχημα το πόδι του, αν και ήταν ολομόναχος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Mε πανέμορφο τέρμα του Κβρατσκέλια στο 78′ η Γεωργία ισοφάρισε την Ελλάδα και διαμόρφωσε το 1-1. Ο μέσος των φιλοξενούμενων μπήκε από τα αριστερά, πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ νίκησε τον Βλαχοδήμο για την ισοφάριση της αναμέτρησης.

To Top