«Στρατιώτες» στην «πρώτη γραμμή», ανέλαβε δράση η επιτροπή (photos – videos)

Άλλος χρόνος δεν υπάρχει. Το ραντεβού δόθηκε από τις 5.30μ.μ. στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η επιτροπή οικονομικής ενίσχυσης του Άρη ανέλαβε δράση, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την κίτρινη ΠΑΕ, πριν είναι αργά…

Συνεπής στο ραντεβού τους αυτό ήταν τα δύο μέλη της επιτροπής Σταύρος Λαμπριάκος και Αλέκος Κατσιαούνης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που μαζί με τους εκπροσώπους των οργανωμένων και των παραγόντων (Στάθης Ρούσσος, Μιχάλης Στεργιόπουλος) ετοιμάζονται να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή. Ο Σταύρος Λαμπριάκος έφτασε πρώτος λίγο πριν από τις 5.30μ.μ. στο δεύτερο «σπίτι» του.

«Είμαστε σήμερα εδώ όχι ως επιτροπή σωτηρίας μακάρι τα κεφάλαια που θα μαζευτούν να κλείσουν αρκετές τρύπες, είμαστε εδώ στρατιώτες σ αυτήν την προσπάθεια ώστε όποιος ‘Αρειανός’ επιφανής επιθυμεί να βοηθήσει να προσέλθει» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θα είμαστε εδώ μέχρι την Τετάρτη και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει αλλά και σε υπαλλήλους που έχουν να παίρνουν χρήματα».

Ο Λαμπριάκος ήταν σαφής υπογραμμίζοντας ότι: «Η οικογένεια του Άρη μπορεί να σωθεί μέσα από τον κόσμο του Άρη, ξεκινάμε σήμερα με το πρώτο βήμα από κει και πέρα θα πρέπει να βγουν και τα διαρκείας ώστε να κινηθεί κάπως η κατάσταση».

Μια όμως, είναι η κατεύθυνση σύμφωνα με τον 37χρονο, βετεράνο πια του Άρη: «Χρειάζεται στήριξη , τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει τον Άρη».

Με διαφορά λίγων λεπτών εμφανίστηκε και ο Αλέκος Κατσιαούνης: «Η προσπάθεια που γίνεται είναι κοινή από όλους, πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Άρη» είπε ο παλαίμαχος πορτιέρο των κίτρινων υπογραμμίζοντας ότι: «Τα προβλήματα του Άρη είναι τεράστια και δεν λύνονται σε μία ή δύο μέρες εμείς κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια και περιμένουμε από τον κόσμο να ακολουθήσει. Θα πρέπει να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις».

Λαμπριάκος και Κατσιαούνης βρίσκονται στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αργότερα, αναμένονται στο γήπεδο και άλλα μέλη της επιτροπής, προκειμένου να καταγραφεί η προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες.


To Top