ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στροφή άμεσα στην Ουλμ, ερωτηματικό ο Μποχωρίδης

Ο Άρης στρέφει από σήμερα το βλέμμα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουλμ (31/01, 20:30), για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του EuroCup.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει σήμερα (29/01) με μια προπόνηση αποκατάστασης στο “Nick Galis Hall” και θα ολοκληρωθεί επί γερμανικού εδάφους.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων θα αναχωρήσει αύριο (30/01), νωρίς το πρωί αεροπορικώς για το Μόναχο κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Ουλμ, διανύοντας μια απόσταση 120 χιλιομέτρων.

Την Τρίτη το βράδυ, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα προπονηθεί στην “Ratiopharm Arena”, που θα φιλοξενήσει μεθαύριο τον αγώνα με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Λευτέρη Μποχωρίδη, που δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στον Κολοσσό, μένοντας εκτός για τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση (ΑΕΚ και Μπουργκ οι άλλες δύο).

Ο 29χρονος γκαρντ ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, πριν το ματς με την ομάδα της Ρόδου, αλλά δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, αφού και το Σάββατο ακολούθησε μέρος της ομαδικής προπόνησης.

To Top