ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στροφή σε Γουίβερ – Κάμινγκς για να λυθούν άλλα δύο bans μέσα στον Απρίλιο

Ο Κάιλ Γουίβερ και ο Γουίλ Κάμινγκς είναι οι παίκτες που παίρνουν σειρά για να λυθούν οι υποθέσεις τους από την ΚΑΕ Άρης με τα χρήματα που έχουν περισσέψει από αυτά που εισπράχθηκαν από την πολιτεία μέσω του στοιχημάτος.

Είναι δύο παίκτες στους οποίους οι οφειλές είναι μικρά ποσά (μεταξύ 25-35 χιλιάδων ευρώ) και μπορούν προφανώς να διακανονιστούν η εξοφληθούν πολύ πιο εύκολα από άλλες περιπτώσεις παικτών.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ βρίσκονται ήδη σε επαφή με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους και θέλουν μέσα στον Απρίλιο, αν αυτό είναι δυνατό, να κλείσουν τις δύο υποθέσεις και να έχουν λύσει τρία από τα συνολικά οχτώ bans που είχε η ομάδα.

Αυτό αναμφισβήτητα θα βάλει σε άλλη βάση τις διαπραγματεύσεις με τους υπόλοιπους πιστωτές (Καββαδάς, Μαρμπλ, Τζένκινς, Ντραγκίτσεβιτς, Σανικίτζε) σε σχέση και με τη FIBA, διότι πέρσι η Διεθνής Ομοσπονδία επέτρεψε (κατ’ εξαίρεση) τον Άρη να φτιάξει ομάδα με παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, θέτοντας ωστόσο συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που για διάφορους λόγους δεν τηρήθηκαν πλήρως από την ΚΑΕ.

To Top