ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Στροφή” σε Λόπεζ ο Άρης, δυσκολεύει σημαντικά του Σαντίκου…

Στον Άρη γίνεται προσπάθεια για να κλείσει άμεσα τις επόμενες μέρες και το θέμα των επιθετικών, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θα αποκτήσουν δύο παίκτες για την θέση αυτή.

Όπως αναφέραμε και χθες (θυμηθείτε ΕΔΩ), οι ιθύνοντες του Άρη καταλήγουν στον Έλληνα επιθετικό από το δίδυμο επιλογής, Γιαταρά-Μάνος, ενώ γίνεται “στροφή” στην περίπτωση του Κριστιάν Λόπεζ, καθώς αυτή του Αρμάνο Σαντίκου, εμφανίζει δυσκολίες απροσπέλαστες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Αλβανός επιθετικός, είναι νο1 στόχος του Άρη για την επίθεση, όμως η Λεβάντε παρότι τον έχει συμπεριλάβει στην “λίστα των 7” που είναι υπό παραχώρηση, επιθυμεί την πώλησή του και όχι τον δανεισμό του, όπως ήθελαν εξ΄αρχής οι “κιτρινόμαυροι”.

Στον ισπανικό σύλλογο, “ποντάρουν” στο ότι θα βρουν ομάδα για να τον πουλήσουν, ειδικά μετά την πολύ καλή του χρονιά με την Μάλαγα, όπου πέτυχε 13 γκολ στην Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Μετά και την τελευταία αυτή εξέλιξη, από πλευράς Άρη γίνεται “στροφή” προς τον Κριστιάν Λόπεζ, που ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Λας Πάλμας και είναι ελεύθερος.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι σε επαφές με τον 31χρονο επιθετικό, θέλουν να αποσπάσουν το τελικό “ναι” από τον ίδιο και εφόσον δεν υπάρξει κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση, τότε να προχωρήσουν μαζί του και να “κλειδώσει” το επιθετικό δίδυμο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

To Top