Στροφή στη Λαμία, προπόνηση σε δύο γκρουπ, αύριο η αποστολή

Τα νέα της προπόνησης του Άρη (18/12) που μπαίνει σε ρυθμούς Λαμίας.

Με τη μισή ομάδα να κάνει χαλάρωμα και την άλλη μισή να προπονείται κανονικά ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λαμία.
Όπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ. “Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).  Οι Φράνκο Φεράρι (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Π.Α.Σ. Λαμία) και Μιχάλης Παναγίδης έκαναν ατομικό, ενώ οι Μάνου Γκαρθία, Ρόναλντ Ματαρίτα και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Μάντζιου θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/12, 17:00), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024”.

 

To Top