Στόικα: “Πρέπει να προσέξουμε την επιθετική τετράδα του Άρη”

Ο Στέφαν Στόικα περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή για τη Βέροια την προσεχή Κυριακή απέναντι στον Άρη, αλλά θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να τη φέρει εις πέρας.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Ρουμάνος πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά» και μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας.

«Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην πόλη που έχω πολλούς φίλους και γνωστούς.

Η ομάδα μας έχει δυσκολίες και δεν μπόρεσε ακόμα να βρει το δρόμο της, ωστόσο έχουμε καλούς παίκτες και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε τις δυνατότητες.

Είμαι περήφανος που επιστρέφω με ένα μεγάλο ματς και απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Και η Βέροια είναι ιστορική ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Στόικα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας:

«Είχαμε δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας. Υπήρξαν κάποια μικρά προβληματάκια και χθες δώσαμε λίγη ξεκούραση στους παίκτες. Το τελευταίο μήνα οι ρυθμοί ήταν πολύ χαλαροί και έπρεπε να αλλάξουν λίγο τα πράγματα.

Αν δεν δουλεύεις δεν μπορείς να πας σε άλλο επίπεδο. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Μπάρμπας και ίσως να μην ρισκάρουμε την συμμετοχή του».

Όσον αφορά τον Άρη, ο Στόικα τόνισε ότι ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας του είναι επικίνδυνος μπροστά αλλά με αδυναμίες στα μετόπισθεν:

«Είδα τον Άρη σε πολλά ματς. Παίζει 4-2-3-1 έχοντας δυνατούς και γρήγορους παίκτες. Έχουμε τη δυνατότητα να σπάσουμε την άμυνα του Άρη αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την τετράδα μπροστά».

To Top