Στόικα στον πάγκο της Βέροιας

Ο Στέφαν Στόικα είναι η επιλογή της Βέροιας για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτός που θα διαδεχθεί τον Τον Κάανεν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται την Παρασκευή (4/10) στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της πρόσληψής του, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/10) – χωρίς να υπάρχει το όνομά του – η «βασίλισσα του Βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Ο Στόικα έχει γεννηθεί στις 23 Ιουνίου του 1967 έχει φορέσει, ως ποδοσφαιριστής, τόσο τη φανέλα της Λάρισας όσο και της Βέροιας (1996-99 και 2000-01), ενώ τη σεζόν 2003-04 ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για λίγο καιρό, όταν αυτή ήταν στη Γ’ Εθνική.

 Τα τελευταία χρόνια ο 46χρονος Στόικα κάθισε στον πάγκο διάφορων ομάδων της Ρουμανίας, ενώ πέρυσι ήταν προπονητής της Μιλσάμι, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

Tην τεχνική ηγεσία της Βέροιας θα την αναλάβει από τη Δευτέρα (7/10), καθώς όπως είναι γνωστό, στο ματς με τον Ολυμπιακό προπονητής θα είναι ο Στέφανος Γαϊτάνος.

πηγή: sentragoal.gr

To Top