ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στόχος ένα γρήγορο γκολ…

Με την ίδια «συνταγή», όπως ακριβώς στο ματς με την Σπάρτη, θα παρατάξει τον Άρη στον σημερινό αγώνα των Σερρών, ο Δημήτρης Σπανός.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο 48χρονος προπονητής των «κιτρινόμαυρων», επέλεξε οριστικά να διατηρήσει -εκτός απροόπτου- την αρχική του ενδεκάδα και να μην προβεί σε αλλαγές, καθώς έδειξε αρκετά ικανοποιημένος από τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ομάδα του κόντρα στους Λάκωνες.

Αυτό σημαίνει, πως στο τέρμα, παρά την επιστροφή του Γιώργου Καντιμοίρη (εξέτισε την τιμωρία του), θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, που είχε κόντρα στην Σπάρτη πολύ καλή απόδοση. Την τετράδα στην άμυνα, θα αποτελέσουν οι Μανώλης Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Γιώργος Δεληζήσης και Γιώργος Βαλεριάνος. Σταθερά στη μεσαία γραμμή, δίδυμο οι Χουσεΐν Μουμίν και Λευτέρης Ιντζόγλου.

Μεσοεπιθετικά, ο Αιγιώτης προπονητής θα εμπιστευτεί και πάλι τον Άγγελο Χαντί σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τους Βαγγέλη Πλατέλλα και Πασχάλη Κάσσο, να εναλλάσσονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης. Στην κορυφή θα αγωνιστεί για δεύτερο σερί ματς, ο Μιχάλης Μπαστακός, από τον οποίο ο προπονητής του Άρη περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων.

Aυτό που θέλει σήμερα από τους παίκτες του ο Δημήτρης Σπανός, είναι ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου η ομάδα, να καταφέρει από νωρίς να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

 

To Top