ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στόχος η απόκτηση τριών παικτών πριν την αναχώρηση για Ολλανδία!

Τελευταία εβδομάδα παραμονής της ομάδας στη Θεσσαλονίκη πριν την αναχώρηση για Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σάββας Παντελίδης έχει πλέον στην διάθεσή του και τον Λερίν Ντουάρτε, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα ενσωματώνονται σταδιακά τόσο οι διεθνείς, Μπάσα-Κόρχουτ όσο και οι Δεληζήσης και Λάρσον που παντρεύτηκαν και είχαν εξασφαλίσει λίγες μέρες άδειας παραπάνω από τους υπόλοιπους, παρότι ο αρχηγός του Άρη ήταν “παρών” στην “πρώτη” της νέας σεζόν.

Ο προπονητής του Άρη θέλει μόλις η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία την 1η Ιουλίου να έχουν κλείσει τρεις ακόμα σημαντικές για τον σχεδιασμό της ομάδας θέσεις. Ένας εξτρέμ, ένας κεντρικός αμυντικός κι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Μιχάι Κόρχουτ.

Το αν θα αποκτηθεί κι άλλος μέσος, αυτό θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ανάλογα με το πως θα κυλήσει, τις δοκιμές για το 4-3-3 και τις αποδόσεις των υπολοίπων, ο Σάββας Παντελίδης θα αποφασίσει αν θέλει έναν ακόμα μέσο ή θα πορευτεί με τους διαθέσιμους.

Το σίγουρο είναι πως γίνεται κάθε προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για να αποκτηθεί ένας στόπερ, έμπειρος και με ποιότητα, όσο κι ένας εξτρέμ, που να έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Μάλιστα, εξελίξεις οριστικές πρόκειται να υπάρξουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο μόλις ολοκληρώσουν την συμφωνία τους με τον Άρη.

To Top