ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος η νίκη, στο τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς για τον Άρη (PRESSARIS LIVE, 19:15)

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο, ο Άρης επιστρέφει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το τελευταίο εντός έδρας, υποδεχόμενος σήμερα (PRESSARIS, 19:15, Novasports2) τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική. Στόχος για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ η 2η συνεχόμενη νίκη, ώστε να κλείσει θετικά την σεζόν στο “σπίτι” του.

Oι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από τη νίκη στην Κρήτη, έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και παρότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στον πάγκο, θέλουν το “τρίποντο” για λόγους γοήτρου και από τη στιγμή που αγωνίζονται εντός έδρας.

Χωρίς τον Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγγρος διεθνής αμυντικός είχε σφίξει τα δόντια στο τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε. Τώρα δεν είναι παρών στην αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εξαιτίας του προβλήματος στο γόνατό του.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Rose, Bruno Gama, Lucas Sasha, Hugo Sousa, Matilla, Martinez, Mancini, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης.

Ο Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς τους Καλαμπόκη, Κωνσταντίνου, 4ο τον Φωτιάδη και στο VAR τους Σιδηρόπουλο, Τσαμούρη θα διευθύνουν τον αγώνα.

To Top