“Στόχος η στελέχωση της ανδρικής ομάδας”

Ο προπονητής της Κ20 ομάδας του Άρη, Νίκος Πασιαλής μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, τονίζοντας πως στόχος της Κ-20, την οποία προπονεί είναι να ετοιμάσει παίκτες για την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την Κ20: «Η Κ20 έχει πάρει τον δρόμο της. Έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που είναι εξελίξιμοι και θα προσπαθήσουμε να τους έχουμε έτοιμους για το ανδρικό. Το ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει χρειάζεται πολλά πράγματα. Για αυτό είναι τα τμήματα υποδομής. Για να στελεχώνουν το ανδρικό. Πάντως, δεν είναι εύκολο να φύγεις από την Κ20. Το Χαριλάου είναι δύσκολη έδρα. Έχουνε περάσει μεγάλοι παίκτες. Ο στόχος για το ανδρικό είναι να ξεφύγει από την περσινή χρονιά. Αν μπορέσει να πάει και στην εξάδα θα είναι το ιδανικότερο.»

Είπε και πρόσθεσε αναφορικά με την ψυχολογία: «Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και πρέπει να είσαι έτοιμος μόλις βγεις στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που τρως πολλές σφαλιάρες , μπορεί να ξεφτιλιστείς αλλά το θέμα είναι ποιος θα αντέξει για να κάνει την διαφορά»

Για την δική του παρουσία στον πάγκο του Άρη πέρσι: «Κλήθηκα να πάω στην ανδρική σε μία από τις χειρότερες χρονιές. Ήταν δύσκολο να πάω σε μία ομάδα που είχε φτάσει στο ναδίρ. Προσπάθησα να πάρω ότι μπορούσα από τους παίκτες. Σε μερικά ματς το καταφέραμε. Αλλά όταν δεν έχεις ηρεμία και καλό υλικό κάποια στιγμή δεν μπορείς να αποδόσεις. Τα πάντα παίζουν ρόλο. Από τον φροντιστή μέχρι την διοίκηση για να μπορεί να πάει καλά μία ομάδα. Η βασική αιτία που σώθηκε πέρσι ο Άρης ήταν ο κόσμος. Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που έμεινε στην Σούπερλιγκ»

Για τους δύο νεαρούς Λεμονή και Σταυρόπουλο: «Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Δουλεύουν στο γήπεδο, απλώς θα ήθελαν λίγο περισσότερο χρόνο στην Κ20. Αν μπορέσουν να ανταπεξέλθουν θα είναι το ιδανικό. Όπως και να χει, θα πρέπει να προσεχθούν»

To Top