Στόχος να γίνει η εκκαθάριση σε τρεις μήνες!

Το πρώτο βήμα για την “λύση”-εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης έγινε, καθώς έχει προκηρυχθεί για την 3η Νοεμβρίου έκτακτη γ.σ. μετόχων, ώστε να οριστικοποιηθεί και τυπικά η απόφαση.

Αυτό που τονίστηκε στην πρόσφατη συνάντηση των φορεών ήταν ο πρωταρχικός στόχος που δεν είναι άλλος από την εκκαθάριση της εταιρίας μέσα στις προθεσμίες που έχουν οριστεί από τον Αθλητικό νόμο, δηλαδή στους τρεις μήνες.

Φυσικά, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αποδειχθεί μή εφικτό μέσα στο προαπαιτούμενο αυτό διάστημα , γνωστοποιήθηκε ότι εφόσον η ομάδα προαχθεί στη Φούτμπολ Λιγκ έχει το δικαίωμα να συστήσει νέα ανώνυμη αθλητική εταιρία, όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της Λάρισας.

Παράλληλα, συζητήθηκε και η παράμετρος των δύο εκκαθαριστών που προβλέπονται από το καταστατικό της ΠΑΕ. Όπως τονίστηκε, η απόφαση της γενικής συνέλευσης θα κρίνει την ενεργοποίηση των δύο προσώπων (ο Γαλανός μέσω του δικηγόρου του Θόδωρου Σιμόπουλου τόνισε ότι έχουν βρεθεί), αφότου αρχικά αποφασισθεί η “λύση”, ενώ δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ακόμα για το αν θα επωμιστούν ευθύνες για τα παλαιότερα χρέη.

To Top