ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στόχος να γίνει ραντεβού και με Κάιζερ στο Λας Βέγκας

Εκτός των Λάκι Τζόουνς και Τι Τζέι Μπρέι, ο Άρης έχει δείξει το ενδιαφέρον του και για τον Μάικαλ Κάιζερ, με τον οποίο ο Βαγγέλης Αγγέλου θα επιδιώξει να έχει συνάντηση στο Λας Βέγκας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Εκτός του επικείμενου ραντεβού με τον Λάκι Τζόουνς στο Λας Βέγκας, ο προπονητής του Άρη θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την εκεί παρουσία του σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά ζητήματα του Άρη.

Έτσι, αναμένεται να προγραμματιστεί συνάντηση και με τον Κάιζερ – αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Κύμη με 6,8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,9 κοψίματα κατά μέσο όρο – προκειμένου οι δύο πλευρές να αναλύσουν τα «θέλω» τους στο ενδεχόμενο συνεργασίας.

Επαφές με την πλευρά του 26χρονου Αμερικανού σέντερ έχουν γίνει και γίνονται, η οικονομική απόσταση που τον χωρίζει από την προσφορά του Άρη δεν είναι απαγορευτική και το ραντεβού επί αμερικανικού εδάφους με τον Βαγγέλη Αγγέλου μπορεί να εξελίξει το θέμα.

To Top