ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στόχος να είναι απόλυτα έτοιμος με Σπάρτη ο Σόουζα…

O Oύγκο Σόουζα υπέστη μία διάταση στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Βέροια, παραμένει μέχρι και σήμερα εξαιρετικά αμφίβολη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

 

Ο Δημήτρης Σπανός δικαιολογημένα και δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του 25χρονου στόπερ κόντρα στη Βέροια, καθώς δεν θέλει να υπάρξουν επιπλοκές στην αποθεραπεία του. Ειδικά από τη στιγμή που το επίπεδο του αντιπάλου είναι τέτοιο, που ακόμα και χωρίς τον Πορτογάλο η ομάδα δεν πρόκειται να έχει προβλήματα αν είναι σοβαρή.

Εκτός κι αν Δευτέρα με Τρίτη η βελτίωσή του είναι τόσο μεγάλη που και ο ίδιος ο παίκτης δώσει το “ΟΚ” στον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει.

Ενδεχόμενο, που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, καθώς αυτό που προέχει για τον 48χρονο προπονητή είναι να τον έχει πανέτοιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο ματς με την Σπάρτη που ακολουθεί.

Άλλωστε και το ιατρικό τιμ των “κιτρινόμαυρων”, επιβεβαιώνει πως με την θεραπεία που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες, θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο.

 

To Top