«Στόχος οι «16», μετά όλα είναι πιθανά»

Σύνθημα πρόκρισης στους «16» του Mundial έδωσε μέσω δηλώσεων του στην ιστοσελίδα της Fifa ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος που έσπευσε να θυμηθεί και το 2-1 επί της Νιγηρίας στη διοργάνωση του 2010.

“Η Ελλάδα έχει κάνει καλές εμφανίσεις σε μεγάλα τουρνουά. Φαβορί είναι οι ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. ‘Εχω καλές αναμνήσεις από το προηγούμενο Μουντιάλ. Ήταν η πρώτου μου διοργάνωση και ήμουν χαρούμενος με την πρώτη νίκη της Ελλάδας επί της Νιγηρίας.

Θα είμαι ευχαριστημένος αν προκριθούμε στους “16”. Από εκεί και πέρα όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα Μουντιάλ όλα είναι πιθανά”, δήλωσε αρχικά ο Σωκράτης.

Αναφερόμενος στους δύο προπονητές τον Φερνάντο Σάντος στην Ελλάδα και τον Γιούργκεν Κλοπ στην Ντόρτμουντ, ο Παπασταθόπουλος τόνισε: “Είμαι τυχερός που έχω τη δυνατότητα να δουλεύω με δύο εξαιρετικούς προπονητές”.

Ο Παπασταθόπουλος δηλώνει ότι είναι έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά να δώσει τον καλύτερο του εαυτό: “To όνομα Σωκράτης συμβολίζει το ομαδικό πνεύμα αλλά το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας είναι η 12η θέση στην κατάταξη της FIFA”.

πηγή: sentragoal.gr

To Top