ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στόχος ο περιορισμός (και) του Μπαρτ

Ο Άρης ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικό εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο και στόχος της ομάδας είναι να περιορίσει μεταξύ άλλων και το βασικό «όπλο» των Κρητικών.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» θα βασιστούν και πάλι στην άμυνά τους, θέλοντας να πραγματοποιήσουν σε αυτόν τον τομέα μια εμφάνιση αντίστοιχη της τελευταίας κόντρα στον Ήφαιστο. Με δυναμική και αποφασιστική άμυνα ο Άρης θέλει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το Ρέθυμνο, το οποίο διαθέτει την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (69,2 πόντοι μέσο όρο), ενώ ο Άρης βρίσκεται μια θέση πιο κάτω (67 π.μ.ο.).

Από το σύνολο των Κρητικών εκείνος που ξεχωρίζει είναι ο Στιβ Μπαρτ, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, αλλά και δεύτερο σκόρερ της φετινής Basket League, πετυχαίνοντας 18,1 πόντους ανά παιχνίδι. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ο παίκτης-κλειδί που καλείται να… εξαφανίσει ο Άρης για να αυξήσει τις πιθανότητες του για το διπλό.

Ο Μπαρτ, ο οποίος πέρσι αγωνιζόμενος με τον Φάρο Λάρισας είχε «σκοτώσει» τον Άρη με 28 πόντους, φέτος φιγουράρει στην πρώτη θέση των κερδισμένων φάουλ (5,8 μ.ο.), στη δεύτερη των τριπόντων (28 συνολικά και 37,8%) και στην τρίτη της αξιολόγησης (17,9 βαθμοί μ.ο.).

To Top