Στόχος πλέον το φάιναλ-φορ!

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τις ομάδες βόλεϊ των κορασίδων και των νεανίδων, αφού αμφότερες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ.

 

Πλέον, λοιπόν, σύμφωνα με την κλήρωση, που έγινε σήμερα στα γραφεία της Ενωσης, οι νεανίδες θ΄ αντιμετωπίσουν σ΄ έναν όμιλο τον Ηρακλή, τον ΕΟΣ, την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον Αίαντα Ευόσμου. Από την πλευρά τους, οι κορασίδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο όμιλο με τους Δημόκριτο, Γαλαξία και Επίκουρο Πολίχνης.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη έκανε ο προπονητής των δύο τμημάτων υποδομής του Άρη, Νίκος Μοσχοφίδης, σχολιάζοντας σχετικά με τη μέχρι τώρα πορεία τους: «Μέχρι στιγμής η πορεία των τμημάτων μας ήταν η αναμενόμενη. Εύκολα ή δύσκολα περιμέναμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα ξεκινά. Θέλουμε και με τις δύο ομάδες να περάσουμε στο φάιναλ φορ και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει είναι καλοδεχούμενο».

Να σημειωθεί ότι πολλές από τις παίκτριες των νεανίδων και των κορασίδων προπονούνται καθημερινά με τη γυναικεία ομάδα. Αναφερόμενος σε αυτό το Νίκος Μοσχοφίδης είπε: «Από προπονητικής άποψης αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στις αθλήτριες, καθώς γεμίζουν εμπειρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δεθούμε όπως θα θέλουμε ως ομάδα».

To Top