ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον Άρη, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS LIVE, 15:00) τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι “κιτρινόμαυροι” στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον θεσμό του Κυπέλλου που από σήμερα ξεκινά για την σεζόν 2020/21, εκεί όπου στόχος είναι ο τελικός και η κατάκτηση του τροπαίου. Για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει σήμερα να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους “8”, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Φεβρουαρίου.

Μία “καθαρή” νίκη, δηλαδή χωρίς να δεχθεί γκολ, θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για τον Άρη, ώστε να απλουστεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την υπόθεση πρόκριση.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στην αποστολή των “κιτρινόμαυρων”, ενώ θα απουσιάσει ο τραυματίας Γιοάν Μπεναλουάν.

Αναλυτικά η αποστολή:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης/

Ο Αριστείδης Βάτσιος από την Δυτική Αττική θα είναι ο ρέφερι του αγώνα, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο, Κωνσταντίνου με 4ο τον Κατσικογιάννη. Υπενθυμίζεται εξάλλου πως σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα του Video Assistant Referee.

To Top