ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος το… τέλειο παιχνίδι, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά!

Τρίτο ντέρμπι στην φετινή χρονιά για τον Άρη, δεύτερο εντός έδρας, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν μέχρι στιγμής, μία νίκη και μία ισοπαλία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ανακάμψουν μετά την εντός έδρας ήττα από την Λάρισα και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει απέναντι στον Ολυμπιακό να κάνουν το… τέλειο παιχνίδι!

Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, καθώς τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος, που μπορεί να “τιμωρήσει” πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλο αντίπαλο, λάθη μεσοαμυντικά. Και ο Άρης είναι η αλήθεια, έκανε πάρα πολλά, κόντρα στην Λάρισα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβει και αυτή την Κυριακή…

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα αφήσει χώρους στον Άρη για κόντρα επιθέσεις, καθώς δεν θα κλειστεί στην άμυνά του, όπως έκανε η Λάρισα.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Τόλης Τερζής, που γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας του σε τέτοιου είδους παιχνίδι, καθώς και ταχύτητα διαθέτει, αλλά και μεγάλη ποιότητα. Ενδεχομένως οι τελικές να είναι λιγότερες, από κάθε άλλο εντός έδρας ματς, ωστόσο, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε μία από αυτές.

Αυτό που έχουν ως στόχο άπαντες στην ομάδα, είναι να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος ψυχολογικά ο Άρης, ώστε να έχει την αποτελεσματικότητα που απαιτείται, σε όλες του τι γραμμές.

To Top