Στόχος 5 μεταγραφές, αλλά και αποδεσμεύσεις-δανεισμοί στο τραπέζι

Το μεταγραφικό μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα του Άρη, με δεδομένη την αγωνιστική της αδυναμία και την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη της ενίσχυσης.

Η απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού τιμ είναι να προχωρήσει η ομάδα του Άρη σε 4-5 μεταγραφές προκειμένου να τονωθεί αγωνιστικά η ομάδα. Οι δυσκολίες δεδομένες. Οι κίτρινοι μπορούν να πάρουν μόνο Έλληνες παίκτες (μόνο έναν άνω των 24 χρόνων), ενώ υπάρχουν στενά οικονομικά περιθώρια.

Ήδη τα ονόματα των Παπαστεριανού, Φωτάκη είναι τα πρώτα στην λίστα, με ανοιχτές τις περιπτώσεις και των Γιαννιώτα (η πλέον δύσκολη), Bλαχοδήμου και Αθανασίου.

Με τον Παπαστεριανό που είναι το φαβορί για να επιστρέψει αναμένεται να γίνεται (ίσως και σήμερα) ραντεβού με τους ανθρώπους του Άρη.

Από κει και πέρα, οι κίτρινοι θα προχωρήσουν και σε αποδεσμεύσεις παικτών, ενώ κάποιοι θα δοθούν δανεικοί, όπως π.χ. υπάρχει η πρόθεση με τον Ρένια.

Μάλιστα υπάρχει η σκέψη να δοθεί ένα φιλικό προκειμένου να γίνει το τελικό ξεσκαρτάρισμα των παικτών που δεν θα υπολογίσει μέχρι τέλους της περιόδου ο Σούλης Παπαδόπουλος.

To Top