ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στύλας: “Η Μπόκα δεν παίζει με οποιαδήποτε ομάδα, έρχεται στην Ευρώπη μόνο για τον Άρη”!

O άνθρωπος που συμμετείχε στις συζητήσεις και λειτούργησε καταλυτικά για να πραγματοποιηθεί το φιλικό μεταξύ του Άρη και της Μπόκα Τζούνιορς Ρήγας Στύλας μίλησε στα ερτζιανά της της Θεσσαλονίκης σχετικά με την μεγάλη γιορτή και αναφέρθηκε λεπτομερώς σε όλα όσα έγιναν και θα γίνουν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά ανέφερε:

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, είναι 10 ή 11 οι μέρες από το ταξίδι που θα ξεκινήσει η Μπόκα, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει μια φαντασμαγορική γιορτή, από την δική μου την πλευρά προσπάθησα να κάνω ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό.

Για το αν ήρθαν αντιμέτωποι με δυσκολίες στην προσπάθεια να φέρουν την Μπόκα στην Θεσσαλονίκη:

Κοιτάξτε να δείτε, σίγουρα υπήρχανε δυσκολίες, σίγουρα έπρεπε να βρούμε την κατάλληλη ημερομηνία, από εκεί και πέρα έπρεπε να βρούμε τα κατάλληλα εισιτήρια.

Αυτό μας πήρε αρκετό χρόνο, η διαφορά της ώρας ήταν ένα δύσκολο κομμάτι.

Έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι η Μπόκα είχε ξαναέρθει, από εκεί και πέρα τέλος καλό όλα καλά.

Για το πως κατάφερε ο Άρης σε αυτήν την κατάσταση να φέρει μια τόσο μεγάλη ομάδα στην Θεσσαλονίκη:

Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται τώρα στην Football League, όμως είναι μια ομάδα που έχει γράψει ιστορία στα γήπεδα, όλα αυτά μετράνε για μια ομάδα.

Τέτοιου βεληνεκούς ομάδες »ξεκινάνε» από τον αντίπαλο του φιλικού, δεν μπορεί η οποιαδήποτε ομάδα να φέρει την Μπόκα Τζούνιορς

Είναι πασιφανές πως μια ομάδα σαν τον Άρη μπορεί να κάνει μεγάλη πράγματα, είναι πρόσκαιρο ότι ο Άρης βρίσκεται στην Football League.

Για το πως »γεννήθηκε» η ιδέα του συγκεκριμένου φιλικού:

Είχαμε μια συνάντηση με τον κ.Μυροφορίδη στην Θεσσαλονίκη, μου είπε ότι ήθελε να κάνει κάτι πολύ μεγάλο, από εκεί και πέρα με τους συνεργάτες μου προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε αυτήν την ιδέα, και με πολύ κόπο και προσπάθεια τα καταφέραμε.

Για τα οικονομικά οφέλη που θα έχει η ΠΑΕ Άρης:

Σίγουρα, αλλά εκτός από το οικονομικό θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα οφέλη που θα έχει ο Άρης μελλοντικά θα είναι πολύ καλύτερα.

Θα μπορέσουμε να έρθουμε σε συνεργασία με την Μπόμα Τζούνιορς, από την στιγμή που όλα τελειώσουν τέλεια θα δημιουργηθούν και άλλες συνεργασίες.

Για το τι πρέπει να περιμένουμε σε σχέση με την πρώτη συνάντηση των δυο ομάδων:

Έγινε το 2009 το no1 δαχτυλίδι της φωτιάς, φέτος περιμένουμε το no2.

Για το αν θα αγωνιστούν οι ποιοτικότεροι παίκτες των Αργεντινών:

Αυτό είναι στην αρμοδιότητα του προπονητή της Μπόκα Τζούνιορς, εξάλλου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι θέλει να διαφημήσει το Αργεντίνικο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Είναι λοιπόν και για εμάς μια ευκαιρία να δούμε αυτήν την γιορτή.

Για το αν η Μπόκα θα δώσει άλλο φιλικό σε Ευρωπαϊκό έδαφος:

Όχι, έχει ένα φιλικό με την Ρίβερ Πλέιτ στις 6 Οκτωβρίου, στην Ευρώπη δεν θα δώσει άλλα φιλικά. Έρχεται μόνο για τον Άρη.

Ενώ ολοκληρώνοντας ο κ.Στύλας έβαλε τον δικό του επίλογο λέγοντας:

Η συνεργασία μας με τους ανθρώπους της Boca Juniors ήτανε τέλεια, ο δικός μου επίλογος είναι ότι αυτήν την γιορτή είναι κρίμα να την χάσει κάποιος.

To Top