ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στύλας: “Πάντα ανοιχτή γραμμή με την Μπόκα, τεράστια η δυναμική Άρη και κόσμου”

O οργανωτής του μεγάλου φιλικού με την Μπόκα, Ρήγας Στύλας μίλησε με αφορμή την συμπλήρωση 114 χρόνων από την ίδρυση της κορυφαίας ομάδας της Λατινικής Αμερικής, θυμήθηκε την μεγάλη βραδιά και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Άρη με δυναμικό τρόπο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8 :

-Για τον Άρη:

Ο Άρης γύρισε εκεί που έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια. Είναι η φυσική του θέση. Ο κόσμος του Άρη πιστεύω ότι θα ζήσει μεγάλες στιγμές γιατί θα αρχίσει να καλυτερεύει. Είναι μία χρονιά αναγνώρισης. Στο γενικό σύνολο και άλλες ομάδες μακάρι να φτάσουν την δυναμική του Άρη για να έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

-Για την Μπόκα:

Η Μπόκα συνεχίζει να γράφει ιστορία. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Η συνεργασία συνεχίζεται και πάντα υπάρχει μία συνεργασία ανοιχτή με την Μπόκα και τον Άρη.

-Για το φιλικό που έγινε τότε και για την ατμόσφαιρα:

Είχε τεράστια επιτυχία το φιλικό και ό,τι γράφεται δεν ξεγράφεται. Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στα μυαλά όσων το ζήσανε.

-Για το αν θα γίνει άλλο φιλικό:

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

-Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη με την επιστροφή του:

Όταν είσαι Άρης δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο από ένα τέτοιο κλαμπ. Είναι και η δυναμική του και η ιστορία του. Δεν είναι εύκολο από την πρώτη χρονιά να χτίσεις κάτι τέτοιο. Η πρώτη χρονιά είναι της αναγνώρισης και πως πατάς πάνω σε αυτό που θα έρθει. Η ψυχολογία από τον κόσμο κυρίως είναι ένα μεγάλο χαρτί. Με την ψυχολογία και τον κόσμο κοντά μία ομάδα μπορεί να κερδίσει κάτι παραπάνω, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

-Για το παιχνίδι εκείνο και το ότι συστήθηκε η ομάδα στον εαυτό της:

Πιστεύω ότι ήταν το μεγαλύτερο ραντεβού των φιλάθλων του Άρη. Ξύπνησαν οι αναμνήσεις που δεν πεθαίνουν ποτέ. Ήταν μόνο ένα μικρό λιθαράκι.

-Για το τι του αρέσει από τον φετινό Άρη:

Μου αρέσει πάρα πολύ η οργάνωση που έχει φέτος και τακτικά η ομάδα παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτό λείπει από την Ελλάδα. Είναι αναμενόμενο ότι ο Άρης είναι τρίτος στα εισιτήρια. Όταν η ομάδα καταθέτει την ψυχή της στο χορτάρι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αναγνωρίσει και το στηρίξει ο κόσμος αυτό.

To Top