ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στo “Φίλιππος Αμοιρίδης” της Ξάνθης ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ

‘Οπως αναφέρει το thrakissports: Στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης δίνει η ΕΟΚ την φετινή διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην Ξάνθη προσανατολίζεται η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρθσης να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των τελευταίων ωρών.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θεωρούν ότι η πόλη της Θράκης πληροί τις προϋποθέσεις για να διοργανώσει ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Άλλωστε, πέρασε με… άριστα τις εξετάσεις στο τετραεθνές τουρνουά που διοργανώθηκε το καλοκαίρι με την συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Καθημερινή» έχει σχετικό δημοσίευμα στην έντυπη έκδοσή της, όπου αναφέρεται με σχετική βεβαιότητα στο θέμα, αναφέροντας ότι «η ανάθεση του τελικού του Κυπέλλου θα είναι μια συνέχεια της εμπιστοσύνης της ΕΟΚ στην πόλη».

Υπενθυμίζεται ότι δύο φορές το τελευταίο τρίμηνο ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει πλέξει το εγκώμιο της Ξάνθης και έχει υποστηρίξει ότι τα όσα θετικά άκουσε από τους συνεργάτες του τον υποχρεώνουν να ξαναφέρει την Εθνική στην Θράκη αλλά και άλλες διοργανώσεις.

Τότε μάλιστα είχε γίνει αναφορά και σε φάιναλ φορ κυπέλλου, αλλά ως γνωστόν, όπως είχε σημειώσει τότε και το ThrakiSportS, στο κύπελλο πλέον δεν διεξάγεται πλέον φάιναλ φορ. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο τελικός βαδίζει προς Ξάνθη μεριά, αρκεί φυσικά να το θελήσει και η ίδια.

Πάντως από όλες τις πλευρές, όπως η ΕΟΚ, η ΕΚΑΣΑΜΑΘ αλλά και ο Δήμος Ξάνθης και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης τα στόμματα για την ώρα κρατιούνται κλειστά…

Άλλωστε, ο Γιωργος Βασιλακούπολος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο YellowRadio 92,8 και την εκπομπή ”Mε μπόλικη μουστάρδα” άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στη Ξάνθη.

To Top