Συγγνώμη ζήτησαν οι Γερμανοί για την ασέβεια τους και τις χειρονομίες στον πάγκο της Σουηδίας (video)

Μέλη της γερμανικής αποστολής μετά το γκολ του Κρόος κινήθηκαν προς τον πάγκο της Σουηδίας κάνοντας χειρονομίες, κάτι που έφερε την έκρηξη των Σουηδών.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

To γκολ του Τόνι Κρόος στο 95΄ έδινε στη Γερμανία λυτρωτική νίκη με 2-1 επί της Σουηδίας και όλοι στον γερμανικό πάγκο πανηγύριζαν σαν… τρελοί!

Ωστόσο κάποια μέλη της γερμανικής αποστολής πήγαν προς τον πάγκο της Σουηδίας και προκάλεσαν με χειρονομίες, αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει ένταση και να υπάρξουν σπρωξίματα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Σουηδίας, αλλά και οι παίκτες έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους αντιπάλους τους.

Γιάνε Άντερσον είπε: «Κάποιοι από τους Γερμανούς πανηγύρισαν την ανατροπή τρέχοντας προς το μέρος μας και κάνοντας χειρονομίες μπροστά στο πρόσωπο μας, κάτι που ήταν ενοχλητικό και εκνευριστικό. Πολλοί από τους παίκτες μου ενοχλήθηκαν. Παλέψαμε για 95 λεπτά και μόλις σφυρίζει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανταλλάξεις χειραψίες και να φύγεις. Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Σε καμία περίπτωση δεν αντιδράς όπως αυτοί».

Πάντως, η αποστολή της εθνικής Γερμανίας ζήτησε συγγνώμη από τους Σουηδούς για τη συμπεριφορά των μελών του τεχνικού επιτελείου των “πάντσερ” προς τους Σκανδιναβούς μετά τη λήξη του ματς.

Λίγη ώρα αφότου το video είδε το “φως” της δημοσιότητας, η αποστολή της εθνικής Γερμανίας – μέσω του επίσημου λογαριασμού στα social media – ζήτησε συγγνώμη από τους Σουηδούς για τη συμπεριφορά μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

“Ήταν ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις. Στο τέλος του ματς, οι χειρονομίες και οι αντιδράσεις του τεχνικού μας επιτελείου ήταν υπερβολικά συναισθηματικές. Δεν το συνηθίζουμε. Ursäkta (συγγνώμη στη σουηδική γλώσσα)”, ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης στο “Die Mannschaft” σε μια υποδειγματική ομολογουμένως κίνηση.

 

To Top