ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκέντρωση τροφίμων από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη στο ματς με το Αγιονέρι

Την ερχόμενη Κυριακή (21/02), από τις 13:00 έως τις 18:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο χώρο του κυλικείου του κολυμβητηρίου (επί της οδού Αλκμήνης), θα συνεχιστεί η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους της πόλης μας. 

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: 

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η ομάδα μας από κοινού με την Stoiximan, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι την ερχόμενη Κυριακή (21/02), την ημέρα του εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, από τις 13:00 έως τις 18:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο χώρο του κυλικείου του κολυμβητηρίου (επί της οδού Αλκμήνης), θα συνεχιστεί η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους της πόλης μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ καλεί τον κόσμο της ομάδας μας να δείξει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, προσφέροντας ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.

To Top