Συγκέντρωση των οργανωμένων παρουσία της ΚΜΑ και του Γαλανού, όλα ανοικτά!

Παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη και του Γιώργου Γαλανού πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των οργανωμένων οπαδών σήμερα το βράδυ. Καμία εκπροσώπηση δεν υπήρξε από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη!

Στην διάρκεια της συγκέντρωσης εκφράστηκε για άλλη μια φορά όχι απλά ο προβληματισμός και η ανησυχία για το πλάνο βιωσιμότητας της διοίκησης Στεφανίδη, αλλά η δυσπιστία και η… βεβαιότητα ότι δεν μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή την επιστροφή στην Σουπερλίγκα. Άλλωστε σήμερα το απόγευμα ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία!

Ο Άγγελος Μισιρλής, πρόεδρος της ΚΜΑ, επανέλαβε πως δεν είχε γνώση για την γραπτή δήλωση του Χάρη Παπαγεωργίου και διαχώρισε τη θέση του (και της ΚΜΑ κατ’ επέκταση) από τον πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις και από την Κοινωνία Μελών και από τον Γαλανό που θα αναφέρουν την λύση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ και της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική και θα επιχειρηθεί να μεταπειστεί ο Παπαγεωργίου και να αλλάξει θέση και στάση από τη σημερινή γραπτή δήλωσή του…

 

To Top