Συγκίνησαν οι παίκτες της Λέστερ: φόρεσαν ξεχωριστά μπλουζάκια

Οι παίκτες της Λέστερ αποφάσισαν να τιμήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον Vichai Srivaddhanaprabha, φορώντας μπλουζάκια με το πρόσωπό του πριν την έναρξη του ματς πρωταθλήματος με την Κάρντιφ. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

H ομάδα της Λέστερ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τον αδόκητο χαμό του ιδιοκτήτη της, Vichai Srivaddhanaprabha, που ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη έξω από το γήπεδο της ομάδας το περασμένο Σάββατο, ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου είναι υποχρεωμένη να αφήσει στην άκρη τον πόνο και να αγωνιστεί κόντρα στην Κάρντιφ για το πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι των “αλεπούδων” βρήκαν πάντως έναν ξεχωριστό τρόπο για να τιμήσουν τη μνήμη του νεκρού ιδιοκτήτη, με τους οπαδούς να κρατούν σημαίες της Ταϊλάνδης, απ’όπου καταγόταν ο 60χρονος δισεκατομμυριούχος και τους παίκτες να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση φορώντας μπλουζάκια με το πρόσωπό του.

“The Boss” (Το αφεντικό) ήταν ο τίτλος που συνόδευε τη φωτογραφία του αδικοχαμένου Vichai Srivaddhanaprabha, με αρκετούς οπαδούς της Λέστερ να φορούν μάλιστα τα ίδια μπλουζάκια.

To Top