Συγκίνησε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Κρατήστε τα παιδιά σας στον αθλητισμό»

Το 3ο Kids Cup Taekwon Do της ΧΑΝΘ πέρασε στην ιστορία ως μια από τις πιο πετυχημένες διοργανώσεις Taekwon Do αναπτυξιακού χαρακτήρα των τελευταίων ετών σε πανελλήνιο επίπεδο. Συνολικά 52 σωματεία και 742 αθλητές (αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2016 ως το 2009), έδωσαν το «παρών» σε ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού που άφησε άπαντες (αθλητές, προπονητές, συνοδούς και γονείς) ικανοποιημένους.

Απόδειξη για αυτό οι κατάμεστες εξέδρες του Αθλητικού Κέντρου «Μίμης Τσικίνας» που φιλοξένησαν στην διάρκεια του event περισσότερους από 2.000 θεατές. Το φετινό Kids Cup Taekwon Do ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ενός σπουδαίου αθλητή που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου του 2022 σε ηλικία 43 ετών από μια σπάνια μορφή καρκίνου, βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό.

«Κρατήστε τα παιδιά σας κοντά στον αθλητισμό, κοντά σε υγιή πρότυπα , το σημαντικότερο μετάλλιο είναι αυτό της συμμετοχής και της συνεχούς προσπάθειας. Συγχαρητήρια στη ΧΑΝΘ που διοργανώνει αγώνες χωρίς νικητές και ηττημένους γιατί το μήνυμα πρέπει να είναι αυτό, να προάγουμε τον υγιή αθλητισμό», είπε μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό της η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη Δώρα Τζαμπάζη απευθυνόμενη στους γονείς ενώ παρέλαβε μια αναμνηστική πλακέτα από τα χέρια της προέδρου του δ.σ. της ΧΑΝΘ Ελένης Αθανασιάδου.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε ένα ενδιαφέρον οπτικοακουστικό αφιέρωμα στον αείμνηστο Ολυμπιονίκη με στιγμές από την πλούσια καριέρα του αλλά και από την συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις της ΧΑΝΘ. Το παρών στους αγώνες έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης, ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ (Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος), Μιχάλης Ζωγράφος κι ο Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ Δημήτρης Καραΐσκος.

To Top