Συγκίνηση για Σουμάχερ στα σημερινά γενέθλιά του!

Εκατοντάδες οπαδοί του Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκονται έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να βρεθούν κοντά στον Γερμανό ανήμερα των 45ων γενεθλίων του, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ferrari.

Τις εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του πολυνίκη οδηγού στην ιστορία της Φόρμουλα 1 παρακολουθούν τα μέλη της οικογένειας του Σουμάχερ. Η γυναίκα του, τα δυο παιδιά τους, ο αδερφός του Ραλφ και ο πατέρας του, Ρολφ.

Η οικογένεια εξέδωσε νέα ανακοίνωση:

“Η εκπληκτική συμπαράσταση που έδειξαν σήμερα οι οπαδοί της Ferrari έξω από το νοσοκομείο μας έχουν κατακλύσει και έχουν φέρει δάκρυα στα μάτια μας. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό και επίσης για τις συγκινητικές και εγκάρδιες ευχές για να γίνει σύντομα καλά ο Μίκαελ, οι οποίες έρχονται από ολόκληρο τον κόσμο”.

Δεν υπήρξε καμιά αναφορά για την εξέλιξη της υγείας του Σουμάχερ. Βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί ο πολυπρωταθλητής παραμένει σε κώμα και σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση με αιματώματα και κακώσεις στο κρανίο. Έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις από την περασμένη Κυριακή (29/12).

Πηγή: sport24.gr

 

To Top