ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκίνηση, δέος για τον τεράστιο Αλεξάνδρο Νικολαΐδη! Η υπόκλιση του Πρίντεζη και οι φανέλες του Άρη (photos)

Η κορυφαία γιορτή αθλητικού τουρισμού και ευεξίας της Ευρώπης, το Navarino Challenge, γιόρτασε τα 10 χρόνια του, στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πάνω από 40 δράσεις, 16 Ολυμπιακά αθλήματα και 15 Ολυμπιονίκες στην Costa Navarino και την Πύλο.

Ξεχωριστές στιγμές συγκίνησης το “αντίο” στον Αλεξάνδρο Νικολαΐδη!

Με το κεντρικό μήνυμα, «ο αθλητισμός ενώνει» και ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, το φετινό Navarino Challenge είχε περισσότερες από 3.000 συμμετοχές, ανθρώπων όλων των ηλικιών, από 1 μηνός έως 90 ετών αλλά και δυνατοτήτων, καθώς και πάνω από 20 αθλητές ΑΜΕΑ, που συμμετείχαν στις δράσεις της αθλητικής γιορτής, σε ένα πλήρες πρόγραμμα που φιλοξένησε τον κόσμο του στα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino, The Romanos, a Luxury Collection Resort και W Costa Navarino.

Το Navarino Challenge αποτέλεσε κομμάτι των ερασιτεχνών και επαγγελματιών αθλητών που συμμετείχαν, καθώς όλοι μαζί μοιράστηκαν τις ίδιες αξίες, παρουσία Ολυμπιονικών, με φόντο το υπέροχο Μεσσηνιακό τοπίο και τον κόλπο του Ναυαρίνου. Η μοναδική γιορτή του αθλητικού τουρισμού συγκέντρωσε αθλητές, οικογένειες και παιδιά από 23 χώρες όπως ενδεικτικά από: Η.Π.Α., Αργεντινή, Νότια Κορέα, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Φινλανδία, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία και Τουρκία, με έναν κοινό παρονομαστή, τον αθλητισμό.

Γνωριμία με κορυφαίους Ambassadors & Instructors
Το Navarino Challenge είναι ίσως η μόνη διοργάνωση εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων, στην οποία μπορούν να συναντηθούν και να αθληθούν μαζί τεράστιες προσωπικότητες του αθλητισμού και Ολυμπιονίκες όπως οι αθλητές του Μεγάλου Χορηγού της διοργάνωσης, Stoiximan, Λευτέρης Πετρούνιας, Μίλτος Τεντόγλου, Στέφανος Ντούσκος, Βασιλική Μιλλούση, Θοδωρής Βλάχος, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Βολικάκη, Μαρία Πρεβολαράκη, Κριστιάν Γκολομέεβ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συναντήσουν τους Νάσο Γκαβέλα, Γρήγορη Πολυχρονίδη, Μάκη Καλαρά, Περικλή Ιακωβάκη, Παναγιώτη Γιαννάκη, Εβίνα Μάλτση, Joe Arlauckas, Κωνσταντίνο Καρνάζη, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, Γεωργία Καλτσή, Γιώργο Λαζαρίδη, Γρηγόρη Σουβατζόγλου και να προπονηθούν με τους Νίκο Γέμελο, Χρήστο Γάτση, Δημήτρη Μώρο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Χριστίνα Φλαμπούρη και Μάντη Περσάκη.

Ξεχωριστή βραδιά

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή βραδιά απονομών αφιερωμένη στα 10 χρόνια της διοργάνωσης, που ήταν γεμάτη αναμνήσεις, συγκινήσεις και αστέρια του αθλητισμού. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ηθοποιός και παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη.

Η διοργάνωση του Navarino Challenge χαιρέτησε έναν φίλο και πάνω απ’ όλα άνθρωπο, τον κορυφαίο αθλητή-πρότυπο, δις αργυρό Ολυμπιονίκη του tae kwon do Αλέξανδρο Νικολαΐδη με ένα ξεχωριστό και συγκινητικό μήνυμα από τη σύζυγό του Δώρα Τσαμπάζη που ένωσε τον κόσμο σε μια μεγάλη αγκαλιά. Τον χαιρετισμό τους στην εκδήλωση απηύθυναν τόσο ο Hall of Famer, Ολυμπιονίκης & πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, όσο και ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο 4on4 τουρνουά μπάσκετ powered by Trace ‘n Chase που αφιερώθηκε στη μνήμη του δις αργυρού Ολυμπιονίκη του ταε κβον ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με την εμφάνιση της ομάδας του Άρη με το όνομα του αείμνηστου και κορυφαίου Αλέξανδρου.

Δείτε εδώ:

Οι συμμετέχοντες στο 4on4 τουρνουά μπάσκετ powered by Trace ‘n Chase που αφιερώθηκε στη μνήμη του δις αργυρού Ολυμπιονίκη του ταε κβον ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδ, φορώντας τις στολές του Άρη!

Navarino Challenge 2022

To Top