Συγκίνηση και αγάπη για τον Άρη και τον Βικελίδη στην Καρδίτσα! (photos)

Συγκίνηση και αγάπη για τον Άρη στην Καρδίτσα με αφορμή το φιλικό με την Αναγέννηση. Η εικόνα της αναγνώρισης του Άρη στη θεσσαλική πόλη λέει πολλά.

Οι άνθρωποι της Καρδίτσας επιφύλασσαν θερμή υποδοχή στην αποστολή του Άρη. Δύο  πλακέτες που απονεμήθηκαν. Την πρώτη πλακέτα, εκ μέρους των ανθρώπων της Καρδίτσας, παρέλαβε η κόρη του Κλεάνθη Βικελίδη, Κατερίνα, ενώ τη δεύτερη παρέλαβε ο Κυριάκος Μπιμπισίδης για τη συμμετοχή του Άρη στο φιλικό.

Συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου της Καρδίτσας δήλωσε η κόρη του Κλεάνθη Βικελίδη, Κατερίνα, η οποία στη σύντομη ομιλία της, ευχαρίστησε τη διοίκηση της Αναγέννησης για την τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του πατέρα της.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για την αγάπη που έτρεφε ο πατέρας της, προς τον κόσμο και την ομάδα της Αναγέννησης.

“Είναι μεγάλη μας τιμή που τιμάτε τον πατέρα μου έστω και μετά από καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Ο πατέρας μου ήταν μόλις ένα χρόνο προπονητής εδώ, ωστόσο αγάπησε την ομάδα και τον κόσμο της Καρδίτσας”.

Το “παρών” στην Καρδίτσα έδωσε και ο Λάμπρος Σκόρδας, προκειμένου να δει το φιλικό αγώνα της τοπικής Αναγέννησης, με τον Αρη.

Δείτε φωτογραφίες από την Καρδίτσα, όπως την ανέβασε η ΠΑΕ Άρης στη σελίδα της στο facebook:

To Top