Συγκίνηση και αποκαλύψεις με πρωταγωνιστή τον Βάγγη

Ο Θέμης Βάγγης, ένας από τους ποδοσφαιριστές της σπουδαίας ομάδας του 1979, πρωταγωνίστησε με αποκαλύψεις σε τηλεοπτική εκπομπή, παρουσία παλιών συμπαικτών του.

Μοναδικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην τηλεοπτική “Αρένα” της Τετάρτης, από το Europe One όταν ο προσκεκλημένος Γιώργος Παντζιαράς άκουσε στο τηλέφωνο Ντίνο Μπαλλή και Θέμη Βάγγη! Ο τελευταίος έκανε αποκαλύψεις για την εποχή που έπαιζαν μαζί στον Άρη. Ο Βάγγης είπε:
“Έκανα μεγάλο λάθος που έφυγα από αυτή την ομάδα, χτυπάω ακόμη το κεφάλι μου γιατί παράτησα τον Άρη, γιατί μετά από 25 χρόνια διαπίστωσα πόσο με αγαπούσαν ενώ αγωνίστηκα μόλις ενάμιση χρόνο. Δεν ξεχνάω το Χαριλάου, το λαό του Άρη, εκείνη την ομαδάρα που είχαμε”.

Τον ρώτησαν εάν είχε γίνει… καλόγερος στο Άγιο Όρος, όπως είχε ακουστεί και απάντησε: “Όχι ρε παιδιά! Στη Σύρο ήμουν, εξαφανίστηκα από την πιάτσα και όλοι νόμιζαν ότι πήγα καλόγερος. Τώρα ακόμη στη Σύρο είμαι και έρχονται και με βρίσκουν Αρειανοί φίλαθλοι. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Αρειανάρα”.

Στην ίδια εκπομπή ο Ντίνος Μπαλλής μίλησε για την ομάδα του 1980: “Την διέλυσαν οι τότε παράγοντες του Άρη. Το μετοχικό κεφάλαιο ήταν 12 εκατομμύρια και από τη δική μου μεταγραφή στην ΑΕΚ πήραν 17 εκατομμύρια δραχμές. Τα λεφτά πού πήγαν; Πούλησαν κι άλλους παίκτες, αλλά ο Άρης πήγε από το κακό στο χειρότερο”. 
Ο Γιώργος Παντζιαράς ανέφερε πώς έσπασε το δάχτυλό του σε έναν αγώνα και έπαιξε με νάρθηκα κατά του Ηρακλή, αλλά ακούστηκαν και σχόλια από τις ωραίες στιγμές για την εποχή εκείνη, ενώ έγινε αναφορά και για τον σημερινό Άρη, ο οποίος ψάχνει τον δρόμο του μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού.

 

To Top