ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκίνηση και κατάθεση ψυχής από τον Βένο: “Ο Λεκμπέλο δίνει τη μάχη για τη ζωή! Ελάτε να τον βοηθήσουμε όλοι μας…”

Ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος φανερά συγκινημένος μίλησε για την φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος για τη στήριξη του Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας (νευρική μυοπάθεια) και χρειάζεται να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε μια κατάθεση ψυχής μαζί με τον Γιώργο Ζήνδρο:

“Έχουν δηλώσει συμμετοχή σχεδόν όλοι από την Εθνική Ελλάδος. Ο Καραγκούνης, ο Γιαννακόπουλος, ο Τσιάρτας, ο Νικοπολίδης, Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης και γενικά όλα τα παιδιά θα δώσουν το παρών, έχουν δείξει θέληση να στηρίξουν τον Αρτούρ και θα είναι εδώ. Αυτό που ζητάμε από εσάς τους δημοσιογράφους είναι να γίνει γνωστό σε όλους αυτό που γίνεται, αυτή η προσπάθεια.

Να έρθει κόσμος στο γήπεδο και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά τον Λεκμπέλο, ο οποίος χρειάζεται να κάνει μία θεραπεία στο εξωτερικό και αυτή μπορεί να γίνει ή στην Αμερική ή στην Γερμανία. Χρειάζεται λοιπόν, λόγω του πολυέξοδου της θεραπείας να μαζευτούν οι απαραίτητοι πόροι για να γίνει πραγματικότητα αυτό.

Εμείς σαν βετεράνοι έχουμε κάνει μία προσπάθεια συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό ποσό. Αρωγός όμως στην προσπάθεια αυτή περιμένουμε να είστε εσείς. Να βγάλετε ορισμένους βετεράνους ώστε να μιλήσουν, αλλά και τον ίδιο τον Αρτούρ, ώστε να μιλήσει για το πρόβλημα που έχει και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά”.

To Top