Συγκίνηση Καραγιάννη για την αποχώρησή του: “Τεράστιος σύλλογος ο Άρης, χρειάζεται δυνατό δ.σ.”

Ο Πασχάλης Καραγιάννης, πρώην έφορος πόλο, μίλησε έντονα συγκινημένος μετά την αποχώρηση του από το χώρο του πόλο των «κίτρινων».

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την απόσυρσή του από το χώρο του πόλο

«Το γνώριζαν οι στενοί μου άνθρωποι και οι συνεργάτες μου εδώ και κάτι μήνες. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχω πλέον δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στις εκδηλώσεις της ομάδας. Χρειαζόμασταν κι άλλη βοήθεια στο πόλο. Έπρεπε να έρθει και κάποιος άλλος δίπλα μου. Το οικονομικό θα ήταν βαρύ αλλά λόγω πολλών εκδηλώσεων θα έπρεπε να δουλεύουμε περισσότερο.

Προετοίμασα τους συνεργάτες μου. Υπάρχουν λύσεις. Ο ΑΣ είναι γνώστης. Γίνονται κινήσεις. Σύντομα πιστεύω θα υπάρξει κάποιος να βοηθήσει. Οργανωτικά υπάρχει παρακαταθήκη».

Για τον Ερασιτέχνη:

«Δεν θα γίνουν αλλαγές. Ο Ερασιτέχνης έχει ψάξει να βρει συνεργάτες στο Δ.Σ. Είναι τεράστιος σύλλογος. Θέλει δυνατό Δ.Σ.

Επίσης τόνισε:

«Θα είμαι κοντά. Όσο μπορώ θα βοηθάω. Θα βοηθάω και με τις γνωριμίες μου. Ειδικά στο χώρο του υγρού στίβου ήμουν για χρόνια. Γνωρίζω πράγματα. Θα βοηθήσω το Σύλλογο. Δεν θα είμαι μακριά, απλά δεν θα είμαι στην καθημερινότητα της ομάδας».

Για κάποιον «συμπαίκτη»:

«Δεν βρέθηκε κανείς. Το έλεγα και πριν τα πλέι οφ, αν θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση να βρούμε κάποιον συμπαίκτη. Είχα πει ότι μόνος δεν μπορώ να το κάνω. Είναι δύσκολοι οι καιροί και οικονομικά και με χρόνο. Το βλέπουμε και στην ΚΑΕ αυτό».

Για την επόμενη μέρα του Συλλόγου:

«Υπάρχουν άνθρωποι στην οικογένεια του Άρη. Έστω και την τελευταία στιγμή θα έρθουν να βοηθήσουν. Το ΔΣ έχει κάνει κινήσεις. Μπορεί τελευταία στιγμή να υπάρξουν νέα».

To Top