Συγκίνηση! Κωνσταντινίδης: “Τιμή μου η βράβευση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”

«Αποτελείτε παράδειγμα για όλους»… Με αυτά τα λόγια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, απευθύνθηκε στους  αθλητές με αναπηρία που διακρίθηκαν το 2019, κατά την διάρκεια της συνάντησης, που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο. Ανάμεσα τους ο κιτρινόμαυρος Σάκης Κωνσταντινίδης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

“Μεγάλη τιμή η βράβευση μου από τον αξιότιμο Πρόεδρο τής Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Παυλοπουλο .Ένα μεγάλο ευχαριστώ και υπόσχεση να δώσω ότι καλύτερο έχω για να σηκώσω την Ελληνική σημαία όσο ποιο ψηλά μπορώ στους επόμενους αγώνες με μεγάλο στόχο τούς παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο” σχολίασε ο γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του Κωνσταντινίδης, ενώ ο ΠτΔ ευχήθηκε σε όλους «καλή επιτυχία και πολλά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Ο κ. Παυλόπουλος βράβευσε τον κάθε αθλητή και πρωταθλητή που διακρίθηκε το 2019 ξεχωριστά, ενώ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ενημερώθηκε για τις επιτυχίες που σημείωσαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν οι αθλητές που πήραν μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα ή σημείωσαν παγκόσμιο ρεκόρ.

To Top