Συγκίνηση στην κοπή πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών (photostory & video)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη. Παρόντες ήταν πολλά μέλη του συνδέσμου, πρώην παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του Άρη, αλλά και πρώην διοικητικοί ηγέτες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη και αυτή η επέτειος έδωσε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στην σημερινή εκδήλωση. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι Σπυρίδωνος, Χρηστίδης, Βένος, Δράμπης, Κούης, Παντζιαράς, Μιχαλήτσος, Σεμερτζίδης, Πασσιαλής, Ναλμπάντης, Καπερνέκας, Αναγνώστου, Σαρίδης, Κλήμης Γούναρης, Ποζάνης και αρκετοί άλλοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη, όπως και ο Κώστας Αϊδινίου ως εκπρόσωπος του Ηρακλή.

Ήταν παρόντες επίσης οι πρώην παράγοντες της ομάδας Νίκος Τσαρούχας, Θέμης Κουτλιάνης, Λάμπρος Γράντας και Γιάννης Μεσοχωρίτης, καθώς και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που μίλησε σε… πρώτο πληθυντικό για τον Άρη όταν παρέλαβε το κομμάτι του. Παρών ήταν και ο αδελφός του, Διονύσης Ψωμιάδης. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσωπήθηκε από τα αδέλφια Ψωμιάδη, αφού είχε ήδη στείλει ευχαριστήρια επιστολή στον σύνδεσμο παλαιμάχων για την πρωτοβουλία του να προσφέρει τρόφιμα και άλλα είδη σε άπορους, στις 29 Δεκεμβρίου σε εκδήλωση αγάπης που είχε κάνει τότε η Περιφέρεια στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Λεωνίδας Ποζάνης, στου οποίου το κομμάτι βρέθηκε το φλουρί!

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την εκδήλωση:
{gallery}karaoglanidis/palaimaxoi-pita{/gallery}

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου του συνδέσμου, Γιάννη Βένου:
{youtube}PRv3fs-_lUc|640|360|1{/youtube}

To Top