ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συγκεκριμένες ημερομηνίες καθορίζουν την ισχύ των συμβολαίων των ξένων του Άρη

Όλοι οι ξένοι παίκτες έχουν συμβόλαιο με τον Άρη για την επόμενη χρονιά και κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τον Άρη την επόμενη χρονιά.  Υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες στη διάρκεια του καλοκαιριού που ενεργοποιούνται οι συμφωνίες για το δεύτερο έτος των συμβολαίων και από την ομάδα και από τους παίκτες.

Το λεγόμενο “kick out” από το συμβόλαιο του κάθε ξένου υπάρχει σε όλους τους Αμερικανούς του Άρη και τον Μπορίς Νταλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι έχουν περιθώριο μέχρι τέλη Ιουνίου στις περισσότερες περιπτώσεις για να δηλώσουν αν θέλουν ή όχι να τεθεί σε ισχύ το δεύτερο έτος των συμβολαίων των ξένων.

Εφόσον δηλώσουν πως δεν επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας, καταβάλλουν ένα μικρό ποσό στον καθένα και πορεύονται σε διαφορετικούς δρόμους.

Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες, απλώς το χρονικό περιθώριο που έχουν είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων λίγο μεγαλύτερο και φτάνει ως τα μέσα Ιουλίου.

Μπορεί π.χ. να δηλώσει ο Άρης ότι θέλει να κρατήσει τον Λάκι Τζόουνς στις 30 Ιουνίου και 10 μέρες μετά ο Αμερικανός να δηλώσει πως θέλει να μείνει ελεύθερος, καταβάλλοντας επίσης ένα (μικρό) χρηματικό ποσό στον Άρη.

Αυτή ήταν η συμφωνία που είχε γίνει με τους ξένους το περσινό καλοκαίρι, ούτως ώστε να υπάρχει μια “δεσμευτική βάση” για την επόμενη χρονιά.

Σήμερα, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί στο ρόστερ, διότι ακόμα δεν υπάρχει λύση του προβλήματος με το απαγορευτικό μεταγραφών.

Πάντως ακόμα και με ban, θεωρείται δύσκολο οι περισσότεροι (αν όχι όλοι…) οι παίκτες να επιστρέψουν…

To Top