ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συγκεντρώνει στοιχεία για την επίσημη διαμαρτυρία στην ΚΕΔ ο Άρης

Όλα τα στοιχεία συγκεντρώνει και ετοιμάζει η ΚΑΕ Άρης προκειμένου τις επόμενες ημέρες να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία για τη «διαιτητική σφαγή που υπέστη η ομάδα μας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Οι διοικούντες του Άρη, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα, είναι εξοργισμένοι με την αντιμετώπιση της διαιτησίας στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Τα έντονα παράπονα που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν να προστεθούν σε εκείνα των αγώνων με αντιπάλους τον Ιωνικό και τον Κολοσσό, ξεχειλίζοντας το ποτήρι της αγανάκτησης στα γραφεία της ομάδας.

Μάλιστα ο Άρης θα ετοιμάσει και βίντεο με τις διαιτητικές αποφάσεις ως ένα ισχυρό χαρτί στη διαμαρτυρία που θα κάνει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα παραστεί στην ΚΕΔ για να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία. Είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, αλλά (ήδη) φωνάζουμε «ως εδώ». Και το σχετικό βίντεο που θα ετοιμάσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ώστε να το προσκομίσει «στα χέρια» της ΚΕΔ πιθανότατα θα έχει διάρκεια… ταινίας» ανέφερε μεταξύ άλλων στη χθεσινή ανακοίνωση.

To Top