ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συγκινήθηκε και βούρκωσε ο Γαλιλαίας: “Ευγνωμοσύνη που ανήκω σε αυτή την οικογένεια”

Ο Χρήστος Γαλιλαίας συγκινήθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τους εορτασμούς των 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και μέλος διοικήσεων της ΚΑΕ υπογράμμισε πως νιώθει ευγνωμοσύνη που ανήκει στην οικογένεια των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη και τη διοίκηση του Α.Σ. Άρης γι’ αυτήν την τιμή, τον πρόεδρο της επιτροπής, κ. Ράσογλου για εμπιστοσύνη και όσα έκανε, τους συναδέλφους της Επιτροπής που δούλεψαν και συνεχίζουν πολύ σκληρά και όσους βοηθούν χωρίς είναι επίσημα στην επιτροπή. Όπως είπαν προλαλήσαντες, τι να πρωτοπεί κανείς για την προσφορά τεράστιου συλλόγου με τους χιλιάδες οπαδούς. Με κάλυψαν.

Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνάς της πόλης. Έβγαλε σπουδαίους αθλητές, ανέδειξε μεγάλες προσωπικότητες που μεγαλούργησαν εκτός συνόρων. Αυτό που αισθάνομαι είναι μία ευγνωμοσύνη που ανήκω σ’ αυτήν την οικογένεια. Από όποιο πόστο κι αν υπηρετεί κάποιος αυτήν την ιδέα που λέγεται Άρης, είτε είναι μέλος διοίκησης, είτε στην κερκίδα, στο πούλμαν, το αεροπλάνο, έχει να θυμάται απίστευτες στιγμές και πολύ σημαντικές αναμνήσεις που σε μεγάλο βαθμό διαμόρφωσαν τις προσωπικότητές μας.

Θα λάβει χώρα ένα διήμερο εκδηλώσεων με διαφορετικό ύφος η καθεμιά. Στο μουσικό κομμάτι που θα δείτε την Κυριακή στο Ολύμπιον, υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες.  Η σκηνή του «Ολύμπιον» δεν είναι μεγάλη για να φιλοξενήσει ολόκληρη ορχήστρα, όμως αυτό που θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν, θα τους αποζημιώσει. Δε θέλω να χαλάσω την έκπληξη, θα έχει πολύ έντονο χρώμα Άρη».

 

To Top