Συγκινημένη η Ντρισμπιώτη στην τελετή υποδοχής της στην Καρδίτσα (videos)

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε την διπλά χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη το πρωί του Σαββάτου (27/08). Η 38χρονη βαδίστρια επέστρεψε στον τόπο της, στην πόλη όπου ζει, προπονείται, εργάζεται.

Οι πολίτες της πόλης τον υποδέχτηκαν με θέρμη και επευφημίες στη σεμνή τελετή που διοργανώθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Δεκάδες κόσμος έδωσε το παρών. Κόσμος κάθε ηλικίας που δεν σταμάτησε να χειροκροτά.

«Νιώθω πάρα πολύ περήφανη, ήσασταν μαζί μου όλοι στον αγώνα μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλοι με ξέρετε από μικρό παιδάκι… Χαίρομαι που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια οι κόποι όλοι αυτοί ανταμείβονται με αυτόν τον μοναδικό τρόπο με δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όλοι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης… Δεν ξέρω τα λόγια είναι περιττά με την εικόνα που βλέπω, χαίρομαι πάρα πολύ, εύχομαι στο μέλλον να χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά, εδώ στην ίδια πλατεία και να είμαι εδώ δίπλα να καμαρώνω όπως καμαρώνετε εσείς εμένα αυτή την στιγμή, ευχαριστώ», ήταν τα λόγια της όταν ανέβηκε στο βήμα, φανερά συγκινημένη.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Δημοτικό Στάδιο της πόλης θα φέρει το όνομά της, όπως αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

To Top