Συγκινητική ανταπόκριση (και) των τμημάτων του ΑΣ Άρης για την αρωγή των πληγέντων της Θεσσαλίας (photos)

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία του ΑΣ Άρης για ενίσχυση των πληγέντων από το σεισμό στη Θεσσαλία είναι συγκινητική. Τόσο από τον απλό κόσμο, όσο και από τα τμήματα του συλλόγου.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης “την Παρασκευή (12/3) και το Σάββατο (13/3) εκπρόσωποι των τμημάτων Βόλεϊ Ανδρών, Ποδοσφαίρου Γυναικών, Άρσης Βαρών, Στίβου και Χάντμπολ συνεισέφεραν μαζικά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι ο Άρης είναι μία οικογένεια και πως η έγνοια και η αρωγή προς τους συνανθρώπους μας είναι από τα βασικά ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος.

Λόγω της πολύ μεγάλης προσφοράς από όλους, ο Α.Σ. Άρης ενημερώνει ότι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης παίρνει παράταση μέχρι την Τρίτη 16/3. Ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 14/3, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρη – ΟΦΗ δε θα γίνει συγκέντρωση των ειδών, αλλά θα συνεχιστεί κανονικά τη Δευτέρα 15/3 και την Τρίτη, στο γυμναστήριο του Α.Σ. Άρης, ARIS Fitness & Sports (Αλκμήνης 69).

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας, θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με τον Α.Σ. Άρης (Γκαντώνας Αλέξανδρος: 6978.078827 και Εμμανουηλίδου Μαρία: 6974.469356), ώστε να προσδιοριστεί ακριβής ημέρα και ώρα και να σας σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα, για την ευκολία της μετακίνησης σας”.

To Top