Συγκινητικό μήνυμα και τιμή στη μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη από το πόλο του Άρη!

Το πόλο Παίδων του Άρη συμμετέχει αυτές τις μέρες στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χίου και το τμήμα μέσω του Παναγιώτη Τσολακούδη αφιέρωσε τη σημερινή μέρα στη μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη και «έφυγε» μόλις στα 31 του από τη ζωή σαν σήμερα το 1996.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει το τμήμα πόλο του Άρη: «Τελική φάση πρωταθλήματος παιδων 2019 στην Χίο.

Με το πού φτάνουμε με το καράβι αρχίζουν οι αναμνήσεις και οι εικόνες να ξεπηδάνε αναρχες…. Οσο ατίθασος ήσουν κι εσύ….το παλιό κολυμβητήριο το Ξενοδοχείο οι φωνές του κόσμου πού υποστήριζε την τοπική ομάδα.

Σε οποίο μέρος και να πάω οτι εποχή και να είναι το μυαλό μου είναι πάντα και σε σενα ….αυτεπάγγελτα ….χωρίς να με ρωτήσει…κάθε μέρα στην προπόνηση στην πισινα του Κλεάνθης Βικελιδης ειδικά τώρα πού η φωτογραφία σου βρίσκεται στον τοίχο ….δεν χορταίνω να εξηγώ στα παιδιά ποιος ήσουν και τι έκανες για το ελληνικό Πόλο.

Και οχι μόνο εγώ ….ολοι …παλιοί συμπαίκτες πού κάθε χρόνο αυτήν την μέρα θεωρώ οτι κάνουν ολοι τις ίδιες σκέψεις.

Φέτος ειδικά ο Μήτσος ο Χατζημωυσης θα αφιερώσει τον αγώνα του στην ανοιχτή θάλασσα (4ος Ιασων Ζηργανος αγώνας 29 χλμ Χορτο _Αγρια Παγασητικος κόλπος.) Τα λόγια του είναι αυτά …:Η φετινή διοργάνωση γίνεται ανήμερα της απώλειας του φίλου και συμπαίκτη μας και το τμήμα water Polo του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ δίνει το παρών τιμωντας τη μνήμη του ΝΩΝΤΑ Σαμαρτζιδη ΑΘΆΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ) και θεωρώ οτι σε κάθε του χεριά θα σε σκέφτεται.

Το Τμήμα φέτος επέλεξε και ακόμα έναν τρόπο να τιμήσει την μνήμη σου…θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον πρωινό μας αγώνα εδώ στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωτάθληματος Παίδων…

Οτι και να κάνουμε θα είναι πάντα λίγο ….το λιγότερο πού μπορούμε να κάνουμε είναι να σε σκεφτόμαστε κάθε μέρα…..ΑΘΑΝΑΤΟΣ….

Παναγιώτης Τσολακουδης».

To Top